Plantepodden

74. Naturleg - med Margit Dale - Del 3

Episode Summary

NATURLEG - med MARGIT DALE i dagens episode snakker vi med vår gjest Margit Dale om hennes opphav og hva som ligger i grunn for hennes nye bok som heter «NATURLEG». Idag tar vi for oss oppbevaring av mat man dyrker frem. Eller i det hele tatt å få mat man har kjøpt til å vare lenger så man slipper å kaste mat. Mange tips blir gitt og mange metoder blir forklart på hvordan man kan gjøre dette. Ikke minst så har Margit Dale beskrevet dette til punkt og prikke i hennes nye bok NATURLEG. 🤗 Tune in og gled dere til denne siste episode med fantastiske Margit Dale🤗 Dialekta er fremdeles å bli utfordrende for Matilde og Morten, så dette er gøy. Helt på tampen kommer vi med en utfordring til dere alle. Det blir spennende om vi får til å snu trenden og gjøre den trendy💃🏼 Kos dere!

Episode Notes

I dagens episode snakker vi med vår gjest Margit Dale om hennes opphav og hva som ligger i grunn for hennes nye bok som heter «NATURLEG».

Idag tar vi for oss oppbevaring av mat man dyrker frem. Eller i det hele tatt å få mat man har kjøpt til å vare lenger så man slipper å kaste mat.

Mange tips blir gitt og mange metoder blir forklart på hvordan man kan gjøre dette.

Ikke minst så har Margit Dale beskrevet dette til punkt og prikke i hennes nye bok NATURLEG. 🤗

Tune in og gled dere til denne siste episode med fantastiske Margit Dale🤗

Dialekta er fremdeles å bli utfordrende for Matilde og Morten, så dette er gøy.

Helt på tampen kommer vi med en utfordring til dere alle. Det blir spennende om vi får til å snu trenden og gjøre den trendy💃🏼

Kos dere!